Дипломе за мастере студија при Универзитету

У свечаној сали Ректората Универзитета у Београду уручене су дипломе кандидатима – свршеним студентима мастер  академских студија из мултидисциплинарних и интердисциплинарних научних области, које се организују на Универзитету у Београду. Ове студије постоје на УБ од 2001. године, а први мастер програм био је на енглеском језику под називом ”State Managament and Humanitarian Affairs” (Управљање државом и хуманитарне активности), организован у сарадњи са Универзитетом у Сарајеву и Универзитетом La Sapienza у Риму.

Мастер студије при Универзитету организују се данас у оквиру више студијских програма, праћене су великим интересовањем студената, а у реализацији студијских програма учествују наставници и сарадници факултета и института у саставу Универзитета у Београду.


На свечаној церемонији дипломе је добило укупно 69 кандидата са следећих студијских програма: Европска политика и управљање кризама, Рачунарство у друштвеним наукама, Религија у друштву, култури и европским интеграцијама, Студије миграција, Образовне политике и Тероризам, организовани криминал и безбедност.
Честитамо!

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав