Институт за медицинска истраживања добио још три европска пројекта

Ректор проф. др Владан Ђокић посетио је Институт за медицинска истраживања Универзитета у Београду, на којем је  имао радни састанак са директором др Сашом Радовановићем, научним саветником, истраживачима и сарадницима. 

Институт за медицинска истраживања има укупно 104 запослених, од којих је око 70% доктора наука, а још 16 колега су докторанди. Управо статус докторанада, односно питање менторства приликом израде дисертација, била је једна од тема разговора на Институту за медицинска истраживања, а као важне теме покренуте су и статус њихових истраживача у настави на Универзитету у Београду, посебно на докторским студијама, и и учешће истраживача са Института у Еразмус програму.

Институт за медицинска истраживања тренутно има 3 активна међународна научна пројекта и управо је добио за наредни период још три (конкурси програма Horizon, Horizon Europe и Twinnings). Ректор Ђокић је честитао директору и истраживачима са Института за медицинска истраживања успехе које су постигли у претходном периоду и истакао да ће Универзитету у Београду бити још снажнија подршка овом и осталим научним институтима у свом саставу.

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав