Prijavljivanje za novi ciklus treninga KADAR DA BUDEM KADAR

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomce da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će biti realizovan u periodu od 15. do 22. maja 2024. godine. Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Očekuje vas ukupno 5 dana treninga i oko 30 sati korisnih informacija, vežbi, primera iz poslovnog sveta, testiranja pretpostavki o uspehu u sigurnom i podsticajnom okruženju i zabavnog druženja sa kolegama sa različitih fakulteta. Učićete od uspešnih ljudi besprekornih biografija koji imaju veliko iskustvo u držanju treninga zaposlenima, odlične ocene za taj interaktivni rad i spremnih da znanje podele sa vama na studiozan i posvećen način. Od 2010. godine, od kada se program realizuje, učestvovalo je preko 500 kolega i 60 predavača i trenera!

Dvadesetprvi ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: emocionalna inteligencija, komunikacione veštine, kritičko mišljenje i rešavanje poslovnih problema, prezentacione veštine i fidbek. Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti eksperti iz kompanija Delhaize Serbia (Jelena Nenadović), Advance International (Dušan Jovanović), H.art Development Center (Jovana Mičinović, Ana Stojakov, Teodora Tomić), Erakov Concept (Nataša Pančić), kao i iz psihološkog savetovališta Jedro (Marija Živković).

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi na  https://forms.gle/M4o1mBojQggr7PXj7 Poziv za prijavljivanje otvoren je do 12. maja do ponoći. Broj mesta je ograničen, a prijava neophodna.  Ne oklevajte, prijavite se!

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deli:

Pošaljite nam poruku

Sastav