VIRTUELNI SAJAM OBRAZOVANJA UNIVERZITETA U BEOGRADU

Univerzitet u Beogradu je uspešno organizovao dvodnevni onlajn sajam obrazovanja tokom kojeg su se predstavili svi fakulteti i studijski programi na osnovnim akademskim studijama. Zainteresovanim učenicima i učenicama srednjih škola omogućeno je da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, da se posavetuju i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta. 
Sajam je otvorio prof. dr Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, u sredu, 22. novembra 2023. u 10 časova. 
Prvog dana predstavili su se sledeći fakulteti: Biološki fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Arhitektonski fakultet, Fakultet veterinarske medicine, Mašinski fakultet, Hemijski fakultet, Građevinski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Matematički fakultet, Šumarski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju, Ekonomski fakultet, Stomatološki fakultet, Fizički fakultet, Filozofski fakultet i Tehnički fakultet u Boru.
Drugog dana predstavili su se sledeći fakulteti: Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Tehnološko – metalurški fakultet, Pravni fakultet, Elektrotehnički fakultet, Filološki fakultet, Saobraćajni fakultet, Fakultet za obrazovanje učitelja i vaspitača, Fakultet političkih nauka, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Farmaceutski fakultet, Medicinski fakultet i Pravoslavni bogoslovski fakultet.
Svaki fakultet predstavio je svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta bili su na raspolaganju učenicima i učenicama u odvojenoj “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije. 
Univerzitet u Beogradu poziva sve kandidate da pogledaju snimljeni video materijal sa sajama i direktno saznaju sve u vezi sa upisom na željene studije. 
Agenda 22. novembar
Video materijal – Dan 1
Agenda 23. novembar
Video materijal – Dan 2

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deli:

Pošaljite nam poruku

Sastav