Upis na fakultete Univerziteta u Beogradu

Na 31 fakultetu Univerziteta u Beogradu do kraja ove nedelje biće završen upis kandidata koji su položili prijemni ispit i prema plasmanu na rang listama obezbedili dovoljno bodova u prvom, junskom upisnom roku. 

Rektor prof. dr Vladan Đokić podseća da sve upisne radnje u prvom roku moraju završene do petka, 12. jula. On je najavio da će tek nakon ovog datuma biti zvanično objavljen konačan broj preostalih slobodnih mesta na fakultetima za upis u drugom, septembarskom roku, ali da je već sada izvesno da će sva budžetska mesta biti popunjena na većem broju fakulteta. 

Rektor Đokić je istakao da upis protiče bez poteškoća, kao i da na sam proces prijave, polaganja ispita i rangiranja, nije bilo značajnijih primedbi.  Kandidat koji je ostvario pravo na upis, podnosi overene fotokopije dokumenata potrebnih za prijavu na konkurs, kao i originalna dokumenta na uvid. Overa fotokopije dokumenta je u nadležnosti javnih beležnika i diplomatsko-konzularnih predstavništava Srbije u inostranstvu. Izuzetno, u gradovima i opštinama u kojima nisu imenovani javni beležnici, ove poslove obavljaju sudovi.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deli:

Pošaljite nam poruku

Sastav