Onlajn konferencija o istraživanju i inovacijama u visokom obrazovanju

Pozivaju se studenti doktorskih studija i istraživači zainteresovani za najbolje primere interdisciplinarnih i transdisciplinarnih istraživanja na univerzitetima članicama Circle U. da isprate uživo prenos programa konferencije pod nazivom „Towards the Future of European Research and Innovation in Higher Education“, koja će se održati u sredu, 29. maja sa početkom u 9.30 časova.

Pored osvrta na inicijativu uspostavljanja evropskih univerziteta i rezultate realizovanog „ERIA“ projekta, biće realizovana ceremonija dodele nagrada pobednicima realizovanog takmičenja „ICUP“, tokom kog će nagrađeni istraživači predstaviti rezultate svojih istraživačkih projekata. Učešćem na ovom takmičenju istraživačima i doktorantima se pruža jedinstvena prilika da povećaju vidljivost svojih istraživačkih projekata i da predstave svoj rad putem promotivnog videa koji će biti napravljen od strane profesionalaca.

Kako bi dobili link za praćenje događaja, svi zainteresovani su pozvani da se registruju putem linka na sajtu organizatora konferencije: https://sondage.app.u-paris.fr/849435?lang=en najkasnije do 22. maja 2024. godine.

Detaljnije o inicijativama našeg evropskog univerziteta „Circle U.“ pogledajte na: https://www.circle-u.eu/open-campus/

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deli:

Pošaljite nam poruku

Sastav