Novi ciklus „Veština upravljanja karijerom“

Pozivamo studente završnih godina studija na Univerzitetu u Beogradu da se prijave za novi ciklus onlajn kursa „Veštine upravljanja karijerom”, koji organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Ovaj kurs je idealna prilika da:

 – istražite i prepoznate svoja interesovanja, potrebe, znanja, veštine i sposobnosti, kao i da ih povežete sa zahtevima savremenog tržišta rada;

– razmislite o svojim karijernim ciljevima i kreirate karijerni plan;

– primenite različite metode i strategije traženja posla;

– naučite da koristite različite izvore informacija o savremenom tržištu rada;

– sastavite kvalitetnu prijavu za posao – radnu biografiju i motivaciono pismo;

– naučite kako da se uspešno predstavite poslodavcu na razgovoru za posao ili praksu.

Kurs počinje 19. februara na Moodle platformi Univerziteta u Beogradu.

Studenti samostalno prolaze kroz sadržaje i rade na zadacima u vreme kad im najviše odgovara, u okviru povezanih tematskih celina na nedeljnom nivou. U periodu trajanja kursa, polaznici imaju pristup snimljenim predavanjima, zadacima i brojnim materijalima koji će angažovati i unaprediti njihove veštine upravljanja karijerom. Podrška i povratna informacija voditelja kursa je planirana i kroz onlajn konsultacije i onlajn sastanke, a u završnici kursa planirano je okupljanje učesnika u Rektoratu, realizacija jedne radionice i upoznavanje polaznika sa predstavnicima odabranih kompanija sa kojima se realizuje dugogodišnja saradnja.

Kurs će biti završen 24. aprila 2024. godine. Glavni cilj jeste pružanje podrške studentima u uspešnom upravljanju svojom karijerom i aktivnom uključivanju na tržište rada.

Prijavite se popunjavanjem kratkog registracionog formulara na sajtu Centra (link: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/1552). 

Osim osnovnih podataka (ime i prezime, mejl adresa, fakultet…), neophodno je da pošaljete i svoju trenutnu radnu biografiju na čijem usavršavanju ćete raditi tokom kursa. Rok za slanje prijave je 18. februar 2024. 

Kurs su kreirale i vode savetnice Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.  Uspešno pohađanje kursa polaznicima donosi uverenje o pohađanju, dodatne ESPB bodove, kao i upis ove vannastavne aktivnosti u dodatak diplomi.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deli:

Pošaljite nam poruku

Sastav