Novi poziv za međunarodnu letnju školu u Danskoj

Pozivaju se studenti doktorskih studija Univerzitetu u Beogradu da se prijave za učešće u radu još jedne međunarodne letnje škole u okviru naše evropske univerzitetske alijanse Circle U.

Letnja škola pod nazivom Light in the Dark: Exploring the Causes, Concepts, and Consequences of Corruption biće održana na engleskom jeziku uz učešće studenata sa svih devet partnerskih univerziteta i profesora i saradnika iz oblasti prava i političkih nauka sa Univerziteta u Arhusu, Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Pizi i drugi. 

Organizovana od strane Univerziteta u Arhusu, biće održana u Arhusu od 1. do 5. jula uz početne online sesije u maju i junu.

Prijavljivanje kandidata traje do 27. marta 2024. na stranici organizatora, gde se nalazi detaljni opis škole i način prijavljivanja: https://ps.medarbejdere.au.dk/phd-informationer/kurser/light-in-the-dark-exploring-the-causes-concepts-and-consequences-of-corruption

Letnje škole Circle U. su besplatne, a odabranim studentima biće obezbeđene dnevnice za dane boravka i dane puta. Visina dnevnice je 70 evra. Ukoliko Vaša prijava bude prihvaćena, za informacije o isplati dnevnica i putnih troškova obratite se na mejl: nikola.savic@rect.bg.ac.rs.

Studenti Univerziteta u Beogradu koji su pohađali Circle U. letnje škole u prethodnom projektnom ciklusu bili su prezadovoljni mogućnošću da se povežu sa kolegama iz drugih zemalja, kvalitetom predavanja i aktuelnošću tema, a neki od njih i danas ostvaruju saradnju kroz realizaciju zajedničkih projekata.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deli:

Pošaljite nam poruku

Sastav