Каријерно саветовање студената на факултетима током марта и априла

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, уз подршку одабраних представника послодаваца са којима се остварује сарадња, наставља серију гостовања на факултетима где реализује тросатни саветодавни програм под називом “Си-ви (CV) клиника на твом факултету”.

Позивају се студенти – који желе да сазнају како да се представе на најбољи начин у пријавним документима за посао, праксу или стипендије – да искористе прилику да кроз разговор са каријерним саветницима из Центра и искусним стручњацима из области људских ресурса сазнају које су најчешће грешке у радној биографији и како да их избегну.

Програм је успешно реализован током марта на Саобраћајном, Филолошком и Фармацеутском факултету, а током наредног периода програм ће се реализовати

  • на Правном факултету (у амфитеатру 10), у петак, 29. 3. 2024. од 12 до 15 часова.
  • На Математичком факултету у зборници, у петак, 5.4.2024. од 12 до 15 часова
  • На Грађевинском факултету у Свечаној сали, у петак, 12.4. 2024. од 12 до 15 часова

Молимо заинтересоване студенте да се пријаве путем линка https://forms.office.com/e/xUKmaAPkg7 како би осигурали место на догађају.

Студенти сваким радним даном могу да посете просторије Центра у згради Ректората и да обаве каријерно саветовање по питању радне биографије у периоду од 10:30 до 15:30 часова или да закажу термин за саветовање са каријерним саветником на: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав