Sertifikati za nastavu na engleskom jeziku

U Rektoratu Univerziteta u Beogradu uručeni su sertifikati uspešnim polaznicima programa ”Engleski kao jezik nastave”, koji zajednički organizuju Univerzitet, Tempus fondacija i Amabasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji. Ovaj program, u kojem su učestvovali profesori, istraživači i saradnici našeg Univerziteta, značajno doprinosi internacionalizacii njegovog kurikuluma, s obzirom na sve veće interesovanje studenata iz inostranstva, ali i iz Srbije, za studije na engleskom na našim fakultetima.

”Na Univerzitetu u Beogradu ove godine biće raspisan konkurs za 48 programa na engleskom jeziku. Istovremeno, Univerzitet podržava sve projekte koji oplemenjuju akademsku zajednicu, koji doprinose razvoju visokog obrazovanja u Srbiji, koji stvaraju kvalitetnije i kokuretnije okruženje za sve učesnike u procesu nastave i istraživanja. Podržavamo projekte koji otvaraju Univerzitet ka svetu i koji omogućavaju studentima, nastavnicima i istraživačima da se povežu sa kolegama globalno, da razmene iskustva i ideje, i doprinesu međunarodnom akademskom dijalogu”, rekao je prorektor za nastavu prof. dr Dejan Filipović. 

Profesorima i istraživačima koji su uspešno savladali program ”Engleski kao jezik nastave” čestitao je i Fil Bikman, šef odeljenja za medije, kulturu i obrazovanje Ambasade SAD u Srbiji.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deli:

Pošaljite nam poruku

Sastav