Сертификати за наставу на енглеском језику

У Ректорату Универзитета у Београду уручени су сертификати успешним полазницима програма ”Енглески као језик наставе”, који заједнички организују Универзитет, Темпус фондација и Амабасада Сједињених Америчких Држава у Србији. Овај програм, у којем су учествовали професори, истраживачи и сарадници нашег Универзитета, значајно доприноси интернационализации његовог курикулума, с обзиром на све веће интересовање студената из иностранства, али и из Србије, за студије на енглеском на нашим факултетима.

”На Универзитету у Београду ове године биће расписан конкурс за 48 програма на енглеском језику. Истовремено, Универзитет подржава све пројекте који оплемењују академску заједницу, који доприносе развоју високог образовања у Србији, који стварају квалитетније и кокуретније окружење за све учеснике у процесу наставе и истраживања. Подржавамо пројекте који отварају Универзитет ка свету и који омогућавају студентима, наставницима и истраживачима да се повежу са колегама глобално, да размене искуства и идеје, и допринесу међународном академском дијалогу”, рекао је проректор за наставу проф. др Дејан Филиповић. 

Професорима и истраживачима који су успешно савладали програм ”Енглески као језик наставе” честитао је и Фил Бикман, шеф одељења за медије, културу и образовање Амбасаде САД у Србији.

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав