Studentski timovi Univerziteta u Beogradu na takmičenju Danube Cup 2024

Univerzitet u Beogradu je i ove godine partner studentskog startap takmičenja Danube Cup, koje pruža sjajnu priliku studentskim timovima koji već razvijaju inovativnu poslovnu priliku, validiranu među potencijalnim kupcima/korisnicima barem na lokalnom nivou.

Prethodne nedelje održano je lokalno takmičenje za timove Univerziteta u Beogradu, u okviru kog su odabrana dva studentska startap tima koja će predstavljati Univerzitet u Beogradu na takmičenju Danube Cup 2024, a to su Artemi i Movebly!

Lokalno takmičenje organizovano je na Fakultetu organizacionih nauka, uz posebnu pomoć i zalaganje redovnog profesora dr Mladena Čudanova, kao i Istraživačko-razvojnog centra Fakulteta organizacionih nauka, koji je pružio podršku u organizaciji lokalnog takmičenja. Stručni žiri, koji je imao zadatak selekcije dva studentska tima, činili su:

  • dr Nedeljko Milosavljević, samostalni stručnotehnički saradnik, UB
  • Milan Okanović, docent, Katedra za marketing menadžment i odnose sa javnošću, FON
  • Ivan Todorović, asistent, Katedra za organizaciju poslovnih sistema, FON
  • Tadej Kurepa, programski direktor projekta Preduzmi ideju

Žiri se vodio sledećim kriterijumima pri odabiru dva pobednička tima: originalnost same poslovne ideje, izvodljivost i mogućnost izlaska na tržište, razvijenost proizvoda/usluge, kvalitet tima.

U narednom periodu, timove Artemi i Movebly očekuje mentorski rad, usavršavanje pitch-a i razvijanje određenih elemenata same poslovne prilike, kako bi se što bolje predstavili u polufinalu takmičenja (16. maj, Linc), u okviru kog će jedan od ova dva tima proći u finale takmičenja, koje je zakazano za 17. maj, u Lincu.

Želimo sreću timovima Univerziteta u Beogradu!

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deli:

Pošaljite nam poruku

Sastav