Почиње Circle U.lympics

Circle U.lympics почиње серијом онлине вебинара о различитим аспектима спортске науке и олимпизма.

Током наредних неколико месеци биће организована четири онлине предавања на којима ће спортисти, истраживачи и студенти докторских студија са девет партнерских универзитета у оквиру Circle U. дискутовати о темама спортске науке и олимпизма, с циљем унапређења олимпијске културе студената и свих који учествују у овим догађајима. Поред онлајн програма планирана је и физичка конференција у Паризу у априлу.

Сва предавања се одржавају путем Зум платформе од 18.00 до 20.00 часова (CET). Линкови за приступ састанцима ће вам бити послати након што се пријавите.

Универзитет у Београду ће доделити две стипендије за заинтересоване студенте који ће, поред учешћа на онлајн предавањима, добити прилику да путују у Париз и узму учешће у раду конференције у априлу.

Позивамо заинтересоване за стипендију да се пријаве најкасније до 19. фебруара, а уколико сте заинтересовани само за праћење вебинара можете се пријавити у било ком тренутку.

Више информација о темама и како се пријавити налазе се на: https://international.au.dk/collaboration/partneruniversities/circle-ulympics

The Circle U.lympics представља пројекат подржан кроз “Seedfunding” програм европске универзитетске алијансе Circle U. који ће бити организован од стране Одељења за спортску науку (СТАПС) Универзитета Paris Cité, Универзитета King’s College London и Универзитета у Аархусу. Пројекат нуди серију онлине и физичких догађаја од јануара до априла 2024. године, са темом Олимпијских игара. За више информација о пројекту Circle U.lympics молимо посетите: https://www.circle-u.eu/news/2024/circle-ulympics-project-is-launched.html

Брошура Circle U.lympics

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав