Универзитет у Београду

Универзитет у Београду - 210 година
Upis u školsku 2013/2013 - Univerzitet u Beogradu

Драги будући студенти Универзитета у Београду,
као и претходних година, Универзитет у Београду дочекаће вас спремно и увериће вас да сте за себе и своју будућност направили одговоран и зрео избор.


Поред више од 85000 домаћих студената, Универзитету у Београду поверење поклања и преко 2000 студената из иностранства, који студирају на једном од 357 акредитована програма на основним, мастер, докторским и специјалистичким студијама, усаглашеним са принципима болоњског процеса. Имате могућност да изаберете студијски програм који највише одговара вашем таленту и способностима, а Универзитет ће вам омогућити да се најбоље спремите за ваш будући позив.


О квалитету наставе на Универзитету у Београду сведоче бројна признања, затим завидни резултати које наши студенти постижу на престижним светским и европским такмичењима, али и сарадња са бројним универзитетима из читавог света и међународним асоцијацијама. Значајна потврда квалитета нашег рада је свакако и пласман на престижној Шангајској листи, као један од 300 најбољих универзитета на свету.

Проф. др Владимир Бумбаширевић,
Ректор Универзитета у Београду
Упис у школску 2017/2018. годину