2. Виртуелни сајам образовања Универзитета у Београду, 15. и 16. новембра 2022. (онлајн)

Први дан

Други дан

Универзитет у Београду организовао је дводневни онлајн сајам образовања током којег су се представили сви факултети и студијски програми на основним академским студијама.

Сајам се реализовао на: http://skr.rs/sajamUB где је свим заинтересованим ученицима средњих школа било омогућено да се упознају са представницима факултета, да се посаветују и да на основу темељних ажурираних информација донесу одлуку о избору факултета.

Сајам је отворио проф. др Дејан Филиповић, проректор за наставу Универзитета у Београду, у уторак, 15. новембра у 10 часова.

Виртуелни сајам образовања

Првог дана представили су се следећи факултети:
- Стоматолошки факултет, Хемијски факултет, Факултет безбедности, Географски факултет, Факултет спорта и физичког васпитања, Факултет ветеринарске медицине, Фармацеутски факултет, Пољопривредни факултет, Учитељски факултет, Рударско-геолошки факултет, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију, Филозофски факултет, Електротехнички факултет, Економски факултет, Факултет за физичку хемију и Православни богословски факултет.

Другог дана представили су се следећи факултети:
- Биолошки факултет, Грађевински факултет, Физички факултет, Технички факултет у Бору, Машински факултет, Правни факултет, Шумарски факултет, Технолошко-металуршки факултет, Медицински факултет, Факултет политичких наука, Филолошки факултет, Архитектонски факултет, Математички факултет, Факултет организационих наука и Саобраћајни факултет.

Сваки факултет представио је своје студијске програме у презентацији до 20 минута, а након тога представници факултета су били на располагању ученицима у одвојеној “соби” за додатна питања и консултације.

Распоред презентација по данима погледајте овде.


Први виртуелни сајам образовања Универзитета у Београду